>
NO-WEAR
De NO-WEAR stortpuntplaat is een polyurethaan plaat met kegelprofiel en wordt gemonteerd op stortpunten tussen twee transportbanden, of op het stortpunt in een zeef. Het effect is een vermindering van de valsnelheid van de materiaalstroom.

Deze stortpuntplaat van hoogwaardig slijtvast polyurethaan is voorzien van conische kegels en zorgt voor een beschermend oppervlak dat zichzelf continu blijft vernieuwen doordat het materiaal tussen de kegels blijft vastzitten. Het voorkomt tevens slijtage van het stortpunt.

Eigenschappen :

Ideaal voor kiezel, stenen, ertsen, kristallen, mineralen, kolen.
Eenvoudig te installeren d.m.v. M10 bouten.
Hardheid : 90° shore A.
Materiaal : Slijt- en snijvast polyurethaan.
Dikte plaat incl. kegels : 60 mm.
Afmetingen plaat : 457 x 457 mm.
Groter oppervlak mogelijk door meerdere platen te monteren.

Polyurethaan is veel meer slijtvast dan staal, het materiaal zorgt dus voor bescherming tegen slijtage. Het unieke zit in de conische kegels. Deze zorgen er voor dat het materiaal van valhoek verandert, of het materiaal komt tussen de kegels vast te zitten waardoor een laag ontstaat waar het volgende materiaal tegen afketst. Dit resulteert in een stroom van materiaal op materiaal en betekent géén slijtage.

NO-WEAR is gepresenteerd bij het productnieuws van Bulktech.nl en Bulkgids.nl, u kunt hier de artikelen op Bulktech en Bulkgids bekijken.

Voor verdere informatie of prijsaanvraag kunt u contact met ons opnemen. Klik hier voor contactinformatie.